Сгради

"Завод за бетонови елементи” ЕООД - 20 години изграждане на бъдещето

Иван Ламбрев, управител на ЗБЕ ЕООД

През октомври 2023 г. “Завод за бетонови елементи” ЕООД отбелязва 20-годишината от основаването му. За тези две десетилетия компанията се е превърнала в един от водещите производители на сглобяем стоманобетон в България, като развива иновативни решения, подобрява качеството на своите продукти и залага на устойчивостта във всяко отношение.

- Г-н Ламбрев, поводът за срещата ни е 20-годишнината на “Завод за бетонови елементи” ЕООД. Разкажете повече за вашата фирмена дейност.

- ЗБЕ ЕООД  е с основен предмет на дейност промишлено, гражданско и инфраструктурно строителство от сглобяем стоманобетон. Дейността ни обхваща целия процес по проучване, проектиране, производство, доставка и монтаж на сглобяеми стоманобетонови конструкции. Предлагаме цялостен инженеринг и изпълнение до ключ на нашите клиенти. Дружеството разполага с модерен завод за производство на напрегнати и ненапрегнати стоманобетонови елементи.

- Какъв продукт предлагате на вашите клиенти?

- Сглобяемото строителство е силно специфично и за да се постигнат оптимални решения, са необходими познания и опит в проектирането и изпълнението на такъв вид конструкции. Ето тук е нашата сила – знания и опит. Освен самото реализиране по вече готови проекти ние предлагаме и пълен обхват услуги, свързани с предпроектни проучвания, идейни разработки и консултации директно с инвеститори или с номинирани от тях проектанти.

За един инвеститор има няколко важни неща. Първо - сграда, която да е максимално функционална и съобразена с технологичните му изисквания. Второ –  подробно и точно бюджетиране на проекта, все пак винаги се стига до въпроса колко ще струва. Трето – срокът и качеството на изпълнение. Смятам, че ние успяваме да предложим на нашите клиенти точно това, от което те се нуждаят. Най-важното за нас, а и за мен лично, е клиентът да е доволен от крайния продукт.

Обратно нагоре ↑