Продукти и технологии

Не врати, а „бижута“. Интериорни врати, ексклузивно представени в Solid Doors Center

Garofoli е символ на дизайн и класа. Брандът предлага изключителни интериорни решения и комбинации. Разнообразието от колекции, материи, механизми и детайли отрежда челно място на италианската компания в световен мащаб.

Като говорим за интериор, стъклените врати, представени в Solid Doors Center, са тези решения, които се характеризират със силно присъствие сред последните тенденции в дизайна. Колекцията е особено подходящ избор при изготвянето на проекти, които изискват специално внимание към детайла – инкорпорирани златни или сребърни нишки в крилото, различни механизми на отваряне и плавно затваряне, както и богато разнообразие от обков, покрития и стъклени панели.

Освен стандартни еднокрили врати в Solid Doors Center са представени двукрили и плъзгащи решения. Garofoli предоставя възможност за реализация на витрини и интериорни комбинации изцяло от стъкло и алуминий.

Колекцията стъклени врати на Garofoli впечатлява и с модели, които постигат ефектна тапетна визия. Минималистичните решения, част от които могат да бъдат разгледани на живо в Solid Doors Center, са изключително предпочитани от интериорните дизайнери и архитекти.

Освен със стъклени врати компанията е известна със своите тапетни решения, колекции от масивно дърво и естествен фурнир, както и координация – ламперия, паркет, первази.

Повече за изключителните интериорни врати, които може да намерите в Solid Doors Center, вижте и в сайта на дизайн центъра: www.solid.bg

Вижте cтaтиятa в бpoй 6/2023 нa cпиcaниe ГPAДЪT в дигитaлeн фopмaт 

 

Обратно нагоре ↑