Сгради

M Residence East, кв. Бояна, София

Домът в природна среда е най-доброто място за почивка и възстановяване

M Residence East е бутикова сграда, разположена в един от най-престижните райони на квартал "Бояна" в столицата. Това, което добавя истинска стойност към концепцията на проекта, е природата наоколо. Домът в такава среда е най-доброто място за почивка и възстановяване след натоварения ден в динамичния град.

Локация: кв. „Бояна“, София

Инвеститор: „Бояна Естейт Резиденс“ ЕООД

Проектант: „Арх. Студио 7“ ЕООД

Изпълнител: „Евробилд България“ 

РЗП: 3153 кв.м

Сградата притежава модерния облик на съвременното строителство. Използваните естествени материали я вписват елегантно в заобикалящата среда. Тук собствениците ще живеят на една крачка от красивите екопътеки на планина Витоша, като едновременно ще се възползват от изключително бързия достъп до центъра на София.

В M Residence East са изградени просторни апартаменти с достатъчно големи гаражи или паркоместа, които позволяват комфортно паркиране дори за по-големите автомобили. Жилищата са проектирани с френски прозорци, които предоставят естествена светлина и усещане за близост с природата.

Неповторими са апартаментите и мезонетите с големи собствени дворове и панорамни тераси, където се създава усещането за живот в къща.

1 / 6

Ситуация

2 / 6

Сутерен

3 / 6

Партер

4 / 6

Етаж 2

5 / 6

Етаж 3

6 / 6

Етаж 4

Благодарение на денивелацията на парцела, върху който е изградена сградата, апартаментите на терасовидните етажи притежават изключителни гледки към планината и града. В богато озеленения двор на M Residence East има допълнителни зони за релакс, които са за общо ползване от всички живеещи. Усещането за изискана паркова среда се допълва от амбиентното осветление, водните зони и огледала и елегантно озеленените дворни пространства.

Просторната рецепция с консиерж и луксозно изпълнените общи части в M Residence East напомнят класата и комфорта на петзвезден хотел.

1 / 2

2 / 2

Обратно нагоре ↑