Сгради

Green Cottage – първокласни еднофамилни къщи край морето  

Green Cottage се намира в най-стария български морски курорт, който през 2023 година чества 115 години от основаването му. Само на 8 км от Варна, близо до вълните, сред красивата зеленина на едно от най-живописните места по българското Черноморие, той съчетава богато историческо наследство и впечатляващи природни дадености с модерни комплекси и услуги от висок клас. Място, където, освен да релаксирате, може да спортувате и да се погрижите  за здравето си с лечебна минерална вода и балнеотерапии за здраве, тонус и имунитет. В курортния комплекс има всички удобства за комфортен, съвременен начин на живот - спортни съоръжения, най-добрите  ресторанти по морето, френска детска градина и училище, супермаркети, аптека, магазини, детски лунапарк. Ексклузивно настаняване, кулинарни удоволствия, уникални места за разходка, плаж и почивка, бутикови културни обекти, чисто море, здравословен морски климат, зеленина, богат събитиен културен календар – курортът съчетава всичко това на едно място. Самият комплекс е на отлична локация, на пешеходно разстояние от търговски център, в близост до спирка.

1 / 2

2 / 2

Green Cottage е луксозен и модерен затворен комплекс от 28 еднофамилни къщи. Проектирани са 4 типа сгради с различна разгъната застроена площ - от 145 до 343 кв.м, с терен на парцелите от 402 до 775 кв.м.

Къщите в комплекса са на два етажа, като на първия са разположени слънчева и просторна дневна с кухня, антре, санитарен възел и веранда към вътрешния двор. Холните пространства са отворени към верандите, проектирани така, че да могат да бъдат трансформирани в уютни зимни градини.

На втория етаж според размера на къщите има 3 до 4 спални, дрешник, 3 или 4 бани с WC, перално помещение и термопомпа. Някои от по-големите къщи предлагат сутеренен етаж с помещения за фитнес, сауна, допълнителен склад и гаражи.

Къщите са с южно или югоизточно изложение, което осигурява прохлада през лятото, топлина и светлина през зимата, комфорт през всички сезони.

Всяка къща е със собствено озеленено дворно място с алеи и закрити, открити или подземни паркоместа.

Обратно нагоре ↑