Продукти и технологии

PERI: Революционизиране на строителството

В динамичния свят на строителството, където всеки проект изисква изключителна прецизност и устойчивост, PERI - известен доставчик на системи за скелета и кофражи, се откроява като пример за иновация и отдаденост. В тази статия ще разгледаме и отговорим на въпроса "Защо ПЕРИ".

За да разберем истинската същност на мисията на PERI и нейната добавена стойност, нека разгледаме конкретни продукти, които въплъщават техния стремеж към съвършенство.

Мисията на PERI

PERI е участник в строителния процес чрез своите кофражни системи, скелета и инженеринг, като тяхната мисия е да предоставят иновативни и ефективни решения, които подпомагат клиентите им в постигането на техните цели. Те се стремят да революционизират изграждането на сгради и съоръжения, като предоставят продукти и услуги, които да отговарят на високите проектови и клиентски изисквания.

Защо трябва да купя/наема продуктите на PERI?

Иновация и качество: PERI е известна с непрекъснатите си новости в сферата на строителството. Те разработват продукти, които са в крак с последните технологични тенденции и се грижат за качеството им. Един от техните впечатляващи продукти е олекотената алуминиева система за плочи SKYDECK. Тя позволява изключително бърз монтаж и ранно декофриране според проектовите изисквания, което спестява време и ресурси.

Сигурност: Сигурността на работниците на строителното място е от съществено значение. Екипът на PERI разработва продукти, които не само увеличават ефективността на строителството, но и гарантират най-висока степен на безопасност. Системата скеле PERI UP е отличен пример за това как сигурността и производителността могат да се съчетаят успешно.

Ефективност: Използването на продуктите на PERI подобрява ефективността на строителните проекти. Пример за това е системата за кофражи DUO - бърза и лесна за монтаж и демонтаж изцяло на ръка, което води до значителни икономии във времето и ресурсите, необходими за завършване на проекта.

Устойчивост: PERI разработва устойчиви решения за строителството, които помагат да се намалят отпадъците и да се опазват природните ресурси. Система DUO - многофункционалният полимерен кофраж за стени, плочи и колони и процесът за рециклирането му са пример за продукт, съчетаващ екологично предимство и гарантирана висока степен на използваемост и дуракоустойчивост.

1 / 2

2 / 2

Обучение и поддръжка: PERI не само предоставя висококачествени продукти, но и предлага обучение и техническа поддръжка. Това помага на клиентите да използват системите на PERI максимално ефективно и безопасно.

Международен опит: С присъствие в цял свят PERI има богат международен опит. Независимо дали сте в страна с различни климатични условия или строителни стандарти, PERI може да предостави решения, които са най-подходящи за вашите нужди.

Компанията PERI играе критична роля в развитието на строителната индустрия. Нейните иновативни продукти и отдаденост към качеството и сигурността я правят задължителен партньор за всеки, който иска да завърши успешно и навреме строителния си проект. Покупката или наемането на продуктите на PERI не е просто инвестиция в оборудване - тя е инвестиция във висококачествено строителство и бъдещето на вашите проекти.

Вижте cтaтиятa в бpoй 5/2023 нa cпиcaниe ГPAДЪT в дигитaлeн фopмaт c вгpaдeни ИHTEPAKTИBHИ BPЪЗKИ

Обратно нагоре ↑