Продукти и технологии

Ново поколение прозорци Schüco AWS WoodDesign от алуминий и дърво

Системата Schüco WoodDesign осигурява максимална свобода на дизайна в интериора. Новото поколение прозорци от алуминий и дърво се отличава с естествено изглеждащи декоративни лайстни от истинско дърво от вътрешната страна на помещението, което създава усещане за уют и топлина, а външната част, изработена от алуминий, осигурява надеждност и дълготрайност.

Дървото като материал е вечно и универсално и затова е модерно и много предпочитано в интериорния дизайн. Неслучайно Schüco съчетава двата материала в една прозоречна система, като по този начин постига хармонична визия и отговаря и на най-високите изисквания за дизайн. Алуминият от своя страна впечатлява със своята стабилност, издръжливост и устойчивост.

Системата за алуминиеви прозорци Schüco AWS WoodDesign се предлага за съществуващите алуминиеви блокови системи Schüco AWS 75 BS.HI+, Schüco AWS 75 BS.SI+ и Schüco AWS 90 BS.SI+. Тя създава индивидуални акценти с дъбова дървесина и се предлага в седем различни цветови варианта.

Системата включва дръжки за вграждане с правоъгълна, кръгла и овална розетка - всички в основните цветове черно, бяло и визия на неръждаема стомана.

Подробна информация за всички системи можете да получите, като се свържете с фирма "Алукьонигщал", лицензиран представител на Schüco за България.

Вижте cтaтиятa в бpoй 5/2023 нa cпиcaниe ГPAДЪT в дигитaлeн фopмaт c вгpaдeни ИHTEPAKTИBHИ BPЪЗKИ

Обратно нагоре ↑