Продукти и технологии

LG представя: Луксозните жилища имат нужда от луксозни решения за забавление у дома

Вижте cтaтиятa в бpoй 3/2024 нa cпиcaниe ГPAДЪT

В сферата на луксозното домашно развлечение, където качеството и изтънченият дизайн са на първо място, LG OLED телевизорите и саундбаровете са олицетворение на съвършенството, като предефинират зрителското и аудиоизживяването. Изисканата серия LG OLED EVO за 2024 г. предлага перфектната симбиоза от най-съвременни технологии и стилна естетика, като обещава визуален блясък и аудиосъвършенство.

Предефиниран лукс: Сериите LG OLED M4 и G4

Серията OLED телевизори на LG за 2024 г. предлага луксозно преживяване, достигнато благодарение на постиженията в областта на иновациите и еволюцията на OLED технологията в продължение на 11 години. Задвижвани от процесора α (Alpha) 11 AI, тези телевизори осигуряват качество с 4 пъти по-висока мощност, която гарантира персонализирано съвършенство. Сериите LG SIGNATURE OLED M4 и LG OLED G4, оборудвани с този модерен процесор, издигат качеството на картината и звука до нови висоти, като предлагат 70% подобрение на графичната производителност и 30% по-бърза скорост на обработка в сравнение с предшествениците си.

1 / 2

2 / 2

Ангажиментът на LG да подобрява домашното забавление се простира до първокласни персонализирани решения и допълнителни удобства. Най-новата версия на webOS позволява на потребителите да създават до 10 индивидуални профила за персонализирано зрително изживяване. Технологията разпознава гласовете на потребителите въз основа на техните профили и така интелигентните телевизори на LG предлагат персонализирани препоръки, интерпретирайки моделите на гледане. Функцията Picture Wizard дава възможност  да се регулира качеството на изображението според предпочитанията, като осигурява персонализирано зрително изживяване с минимални усилия.

С фокус върху безпроблемната интеграция с интелигентните домашни устройства, поддържащи Matter, най-новите телевизори на LG подобряват цялостното изживяване при домашно забавление. Интеграцията на Apple AirPlay и Google Chromecast допълнително подобрява съвместимостта с мобилни устройства и позволява на потребителите безпроблемно да стриймват съдържание на своите ултрашироки екрани.

LG OLED телевизорите и саундбаровете са олицетворение на лукса, качеството и иновациите. С перфектното съчетание на иновативни технологии, изискан дизайн и персонализирани функции, те предефинират стандартите на луксозното домашно забавление и обещават поглъщащо визуално и аудиосъвършенство.

Вижте cтaтиятa в бpoй 3/2024 нa cпиcaниe ГPAДЪT

Обратно нагоре ↑