Сгради

Kenar Residence: Градски комфорт, централна локация, качествено строителство

Споделяне

Комплекс Kenar Residence се намира в кв. "Банишора", на кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Димитър Петков", в непосредствена близост до училища, транспортни връзки и парк „Света Троица“, на пешеходно разстояние от Западния парк.

Архитектите от "Иво Петров Архитекти" са създали проект за модерна среда, функционални и светли жилища, като е отделено внимание на сигурността и устойчивостта на обитаемата среда.

Локация: кв. "Банишора", София
РЗП: 8200 кв.м
Проектант: "Иво Петров Архитекти"
Изпълнител: "Пи Ес Ес Строителство" АД

1 / 2

2 / 2

Комплексът е разположен върху площ 15 378.48 кв.м (РЗП+ сутерени).

Проектът предлага разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Всеки от тях разполага със собствена тераса тип лоджия. Сградата е ситуирана в югозападния край на имота, като по северната страна се обособява озеленен двор на второ ниво, който създава приятна среда на живот и визуално отделя сградата от съседните й имоти. Във височина се разкриват гледки както на юг към Витоша, така и на север към Стара планина.

Паркирането е решено чрез две подземни нива. На партерното ниво са предвидени търговски обекти, обслужващи сградата и квартала.

Високото качество на изпълнение се гарантира от вложените материали и доверените партньори на инвеститора. Топло- и хидроизолациите, стъклопакетите и PVC профилите отговарят на най-високите съвременни европейски стандарти и осигуряват спокойствие, светлина и намалено енергопотребление. За сигурността на сградата е предвидена система за видеонаблюдение и контрол на достъп.

Жилищата ще се отличават със светли и просторни помещения, правилни форми, лесни за обзавеждане, добри изложения и хубави гледки. Перфектно жилище за динамично живеещия човек в София - градски комфорт, централна локация, качествено строителство.

www.kenaresidence.bg

Вижте статията в дигитален формат в брой 2/2022 на списание ГРАДЪТ

Обратно нагоре ↑