Продукти и технологии

Ideal Standard с троен успех на нови колекции от iF Design Awards 2024

Ideal Standard, водещ производител на решения за баня, празнува тройна победа в наградите iF Design Awards за 2024 г. за своите нови продуктови гами: Solos, La Dolce Vita® и Alu+. Иновативните колекции са създадени от известния дизайнер Роберто Паломба, главен дизайнер в Ideal Standard.

1 / 2

2 / 2

Alu+ за изключително изживяване под душа

Устойчивостта бе приоритет при разработката на колекцията душ системи и козметични сетове Alu+, като продуктите са произведени от висококачествен рециклируем алуминий, съдържащ 84% рециклирано съдържание, без използване на хром и никел. Те съдържат технологии за пестене на вода, с чиято помощ се намалява значително консумацията на вода, без компромис с комфорта. Практичността е ключова за продуктите Alu+, които включват полици за съхранение и окачвания с огледала и места за съхранение, идеални за малки пространства. Цялата колекция се предлага в три матови покрития - коприненочерно, розово и сребристо - давайки възможност на клиентите да играят с цвета по нов и вълнуващ начин.

1 / 2

2 / 2

La Dolce Vita® - живот по италиански

La Dolce Vita® е гама, която отразява сдържаната елегантност на спокойния начин на живот по италиански. Това е колекция за цялостно решение, състояща се от различни модели мивки, тоалетни чинии и бидета, вани, смесители и душове, аксесоари. Красотата на La Dolce Vita® е балансирана между геометрични форми и форми, вдъхновени от природата. Конусовидни дизайнерски елементи и чувствено извити ръбове правят продуктите специални.

1 / 3

2 / 3

3 / 3

Solos - дълбоката същност на минимализма

Solos е иновативна и удивителна на външен вид колекция, включваща уникална комбинация от мивка и интегриран смесител, както и гама изискани решения за душ. Фините прави линии и изключително тънките ръбове правят умивалника ефирен, а елегантният и напълно интегриран смесител допълва безупречния външен вид. Душ продуктите съчетават интуитивно интелигентно управление с разнообразие от различни струи и интегрирана светлина, за да предложат съвършено решение "всичко в едно", осигуряващо истинско СПА изживяване. Изработени от иновативни материали и притежаващи модерни технологии, продуктите Solos предлагат съвременен комфорт и ежедневен лукс в банята.

Трите наградени колекции перфектно въплъщават философията Singular™ на Ideal Standard, която има за цел да предостави решения за банята от всички продуктови категории, съчетавайки ги така, че да предложи на клиентите персонализиран дизайн без компромис.

www.idealstandard.bg

Вижте cтaтиятa в бpoй 2/2024 нa cпиcaниe ГPAДЪT 

Обратно нагоре ↑