Сгради

HARMONY RESIDENCE: Уют, красота и качество

Споделяне

Harmony Residence сбъдва мечтата на модерния градски човек за уютен дом и високо качество на живот в красива среда. Сградата с 10 жилищни и два подземни етажа е разположена в богата паркова среда в близост до The Mall и бъдеща метростанция. Предвидени са апартаменти от 50 до 300 кв.м, като на обитателите са на разположение впечатляващ детски кът, фитнес и библиотека. Паркирането е решено с надземен и подземен паркинг на 2 нива. Срокът на завършване е 2025 г.

Локация: "Полигона", София, зад The Mall
РЗП: 20 хил. кв.м
Инвеститор: "Хармони Груп"
Проектант: SGI
Изпълнител: "Хармони Груп"

1 / 2

2 / 2

Модерна визия и качество

Компанията инвеститор Harmony Group се гордее със своето безкомпромисно качество на строителство, съчетаващо изключителни материали с енергоикономични решения и екологични технологии за неповторим лукс и комфорт. Harmony Residence развива тенденциите за приложение на световните достижения и атрактивни идеи в интериора. Комплексът се състои от 240 апартамента с прекрасна панорамна гледка за по-високите етажи и уютни градини към приземните апартаменти - за един истински зелен начин на живот. Централна роля в уникалния интериор на мащабните входни пространства заема спиращ дъха атриум на две етажни нива. Акцент са дизайнерски осветителни тела по поръчка за всяко от двете фоайета на сградата.

Красиво оформени алеи, екзотична зеленина, кътове за спорт на открито са само част от зеления оазис в рамките на проекта. Луксозната сграда от най-висок клас ще предложи големи паркови зони и разнообразни услуги като безплатен фитнес и библиотека, възможности за частично или пълно обзавеждане, отдаване под наем. Грижата за здравето мотивира създаването на спортен център със свободен достъп. Библиотеката и кът с камина ще внесат топлина в моментите на почивка.

Част от луксозните решения са материали от естествен фурнир орех и панели с меден финиш или розово злато. Настилките са от широкоформатен гранитогрес в топла сива тоналност. Рецепцията е зонирана с плочки от черен мрамор Pietra.

Жилища и функции

- Двустайни апартаменти с включен интериорен дизайн с обща площ 60.68 кв.м (нетна 50.10), със спалня, дневна с кухня и трапезария, антре, баня, тераса.

- Луксозни тристайни апартаменти с интериорен дизайн Fendi с обща площ 118.39 кв.м (нетна 97.45), с две спални, дневна с кухня и трапезария, антре и коридор, две бани, тераса.

Материали и технологии

Фасадите са вентилируеми от метал, архитектурно меш стъкло и hpl плоскости. Конструкцията е стоманобетонна безгредова, позволяваща промени в разпределението. Предвидена е изолация на всички външни стени, таваните на гаражите под жилищните помещения и покривни тераси. Отоплението е централно, охлаждането е с индивидуална климатизация. Осигурено е видеонаблюдение за входните фоайета и всички подходи към сградата.

- Smart система на управление във всеки апартамент с възможност за управление на климата, противопожарната система, система за охрана и други директно чрез смартфон.

- Асансьори с най-добри показатели за бързина 3 м/сек., сигурност и функционалност.

- Всеки кухненски аспиратор работи по самостоятелен тръбен път, като елиминира проблема с нежеланите миризми от съседните апартаменти.

1 / 2

2 / 2

Обратно нагоре ↑