Сгради

Artefino – екстериорът е нашата страст

Artefino е израз на желанието ни да придаваме завършек на сградите от различен характер и техните прилежащи общи части, като реализираме класически и модерни иновативни фасадни и декинг решения с устойчиво композитно дърво, което не изисква поддръжка. Следвайки линията ни на развитие в екстериорната среда, надградихме визията си с прецизно подбрани среден и висок клас външни мебели по дизайн на световно признати италиански дизайнери като Pininfarina и Claudio Bellini.

Продуктовата ни листа е сформирана от устойчиви на външната среда предложения, с открояващ се дизайн и функционалност и е надградена с добавена услуга за изпълнение за онези, които ценят времето си и мислят в перспектива.

Armonia – за придирчивите към дизайн и качество

Създаден от Pininfarina за удоволствие и функционалност във външното пространство, моделът пренася елегантността на интериорната среда в откритите пространства. Съпоставянето на контрастни елементи е основният компонент, около който играе дизайнерският език.

Използването на естествено масивно тиково дърво и плетено въже му придава открояваща се визия, която представлява съчетание на модерни изчистени линии и форми. Играта на контрасти продължава между меки и твърди повърхности, отразявайки стила на Pininfarina.

New York – съчетание между елегантност и дързост. Моделът напомня за модерния и динамичен стил на живот. Класическото черно, съчетано с топлото излъчване на тиковото дърво, привлича естетите

Wing – крилото на комфорта и насладата. Почеркът на Pininfarina прозира в прецизно подбраните материи, които нежно обгръщат тялото при допир. Създаден с внимание към детайла, моделът е за ценители

Borromeo – средиземноморски привкус, към който се пристрастяваш

Реализация с композитни греди от "Артефино"

Обратно нагоре ↑